Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ДЖУРА – ЦЕ ШЛЯХЕТНІСТЬ. ДЖУРА – ЦЕ ВІДВАГА. ЦЕ – ЧЕСНІСТЬ, ПОРЯДНІСТЬ, ПОВАГА!

    18 – 19 травня пройшов районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Метою цієї гри є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

    Гра «Джура» – це системна робота, що проводилася протягом навчального року. І ось впродовж двох днів 96 учнів із 8 загальноосвітніх навчальних закладів району демонстрували свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.

    Джури демонстрували муштровий впоряд, показували вміння володіти зброєю, долали смугу перешкод, відповідали на тестові питання зі знання історії України, козацтва та Збройних Сил України, а також дивували своїми талантами. Мистецький конкурс-ватра продемонстрував готовність у будь-яку мить стати на захист свободи та незалежності України, істинний патріотизм усіх учасників районного етапу гри. Діти – учасники непересічної патріотичної гри, аналогів якій нема у всьому світі, ще раз довели, що КОЗАЦЬКОМУ РОДУ – НЕМА ПЕРЕВОДУ!

    За підсумками гри визначено переможців:

    І місце – рій «ОСЬ ТАК» Шарівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів;

    ІІ місце – рій «Перспектива» Богодухівської гімназії №1;

    ІІІ місце – рій «Патріоти» Кленівського навчально-виховного комплексу.

    Переможців та учасників гри привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Повойко І.О. Валентина Вікторівна вкотре наголосила на тому, що гра «Сокіл» («Джура») - це хороший початок зміцнення фундаменту держави Україна і основа виховання патріотичної молоді.

    Організатори та учасники змагань щиро вдячні директору Шарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бабак Л.Є. та педагогічному колективу закладу, який гостинно приймав і надав свою навчальну базу.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання