Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Продовжується весняний призов

    У квітні-травні 2017 року проводиться черговий призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України.

    22 травня чергові призовники з нашого району відправлені до обласного збірного пункту. В урочистих заходах взяли участь військовий комісар Богодухівського ОМВК підполковник Завада А.О., завідувач сектора оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації , голова резервного складу районної призовної комісії Масюк В.О., члени громадської ради з питань оборони та військово-патріотичної роботи при райдержадміністрації, рідні та близькі молодих воїнів, працівники військового комісаріату.

    У своєму привітанні Вячеслав Олександрович побажав майбутнім воїнам мирного неба, здоров’я та благополуччя, зустріти під час служби нових, добрих друзів та змужнілими повернутися до рідних домівок. Батькам подякував за виховання дійсних патріотів своєї Батьківщини. Підполковник Завада А.О. вручив юнакам військові квитки, проінструктувавши про дотримання заходів безпеки, побажав бути дисциплінованими і гідними захисниками нашої держави та підтримувати постійний зв'язок з рідними.

    На строкову військову службу призвані Рімкус Ерік (с.Гути) та Пелешенко Владислав ( с.Павлівка).

    Тож побажаємо нашим землякам відмінної служби, миру, добра та злагоди, змужнілими і здоровими повернутися до рідних домівок.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання