Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі учні, випускники! Шановні учителі та батьки!

         Сьогодні водночас святковий і дуже відповідальний день. Сьогодні в доросле життя вирушають 16 тисяч 11-класників Харківщини.
         Дорогі випускники, найближче літо стане без перебільшення вирішальним у вашому житті. Адже від вибору вишу та професії залежить не лише ваша подальша кар’єра. Від цього вибору залежатиме ваше оточення та коло знайомств. Саме там ви знайдете нових друзів, а, можливо, й свої другі половини.
         Отже хочу побажати вам зробити сьогодні вибір так, щоб ніколи не розчаруватися в ньому. І, звичайно, бажаю, щоб ті цілі, які ви ставите зараз, втілилися в життя. Успішного складання ЗНО, успішного вступу, успішного подальшого навчання.
         Дорогі школярі, для вас сьогоднішній дзвоник є останнім у черговому навчальному році. Бажаю вам добре відпочити влітку. А у вересні з новими силами повернутися до рідних шкільних стін та продовжити похід за знаннями.
         Шановні батьки, сьогодні ви хвилюєтесь, мабуть, більше за своїх дітей. Тримайтеся! Підтримуєте своїх випускників. Усе буде добре!
         Шановні вчителі, вам у цей день хочу черговий раз подякувати за професіоналізм. За вашу любов до обраної професії. За відданість своїм учням.
         Щиро бажаю всім учасникам свята добра, успіхів, міцного здоров’я та завжди мирного неба!


    Голова Харківської обласної                          

    державної адміністрації                                                        Юлія Світлична        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання