Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Свято Останнього дзвоника

    Вишиванки, квіти та сльози радості. У загальноосвітніх навчальних закладах району пролунав Останній дзвоник. Учням він оголосив про початок літніх канікул, а випускникам – про старт дорослого життя. Попереду випускний і незалежне тестування.

    Привітати школярів, випускників, педагогів та батьків Крисинського навчально-виховного комплексу та Богодухівського ліцею №3 із закінченням 2016/2017 навчального року завітав голова районної державної адміністрації В.А. Шаров.

    Зі словами привітання до учнівського та педагогічного колективу Богодухівського колегіуму №2 звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації В.В. Зирянова та голова районної ради С.Ф. Панов.

    Начальник відділу освіти І.О. Повойко та провідний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Л.М. Сєрікова привітали із початком літніх канікул школярів Богодухівської гімназії №1 та побажали випускникам вдалого старту в самостійне життя, успіхів у здійсненні задумів та професійних здобутків і натхнення  – усім вчителям.

    Пролунав Останній дзвоник. Ще один навчальний рік позаду. У когось попереду яскраві канікули, а для когось починається шлях у доросле, самостійне життя. Тож почесні гості усім школярам побажали корисного та незабутнього відпочинку, вчителям – наснаги, а випускникам – вдалих вступних іспитів та успіхів на подальшому шляху!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання