Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Мужність і професіоналізм наших миротворців створили сприятливі умови для позитивного іміджу України в світі. Президент

    Вітання Петра Порошенка учасникам міжнародних миротворчих операцій з нагоди Міжнародного дня миротворців ООН.

    Шановні українські миротворці!

    Щиро вітаю вас з Міжнародним днем миротворців Організації Об’єднаних Націй.

    Цього року виповнюється 25 років з початку активної участі нашої держави у міжнародній миротворчій діяльності. Бездоганне виконання завдань, мужність і високий професіоналізм українських миротворців забезпечили визнання України як впливового суб’єкта європейської і світової систем безпеки та створили сприятливі умови для формування позитивного іміджу нашої держави в світі.

    За часів незалежності України понад 42 000 військовослужбовців Збройних сил, інших військових формувань та правоохоронних органів України взяли участь у міжнародних миротворчих операціях під егідою ООН, ОБСЄ та Європейського Союзу. На сьогодні близько 500 військовослужбовців Збройних сил України беруть участь у 9 операціях на території 7 країн світу, демонструючи міжнародній спільноті традиційно високі професійні та моральні якості, компетентність і надійність, мужність і відвагу.

    Нинішня визначна дата є днем поваги всіх тих, хто виконував або продовжує виконувати високу місію з підтримання миру і безпеки у світі, а також днем пам’яті тих, хто віддав своє життя за цю благородну справу.

    У важкий для держави час українські миротворці одними з перших стали на захист рідної Вітчизни та успішно застосовують отриманий у миротворчих операціях і місіях досвід у районі проведення антитерористичної операції.

    Упевнений, що ви гідно нестимете нелегку службу в неспокійних місцях планети, примножуючи свій вагомий внесок у врегулювання небезпечних конфліктів та відновлення правопорядку.

    Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру та спокою.

    Нехай ваші високі професійні та моральні якості й надалі слугують ідеалам гуманізму та справі захисту життя людей.

    Слава воїнам-миротворцям!

    Слава Україні!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання