Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Радісне свято для дітлахів

    З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей на Богодухівщині відбулося справжнє свято дитинства, родини, батьківства.
        Цього дня на міському стадіоні «Колос» лунали прекрасні пісні, були й танці, а також вітання й нагороди. Розпочався захід святковим парадом юних обдарувань міста та району.
        З побажаннями добра і здоров’я, щастя й миру, здобутків у навчанні і сімейного благополуччя звернулися до молодшого покоління голова районної державної адміністрації Шаров В.А., голова районної ради Панов С.Ф., перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В., депутат районної ради Скорик О.О., начальник відділу освіти районної державної адміністрації Повойко І.О., завідувач сектора культури районної державної адміністрації Волошко А.М., а також Олексенко Н.І., помічник депутата Харківської обласної ради Пушкаря М.Б.
        Звертаючись до присутніх, вони, зокрема, зазначили, що діти - найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Акцентували увагу на тому, що саме заради дітей ми готові долати життєві труднощі, саме їх безпека і здоров’я є найголовнішим у житті. Висловили сподівання в те, що добро, увага і турбота, яке ми подаруємо дітям, завтра стануть нашим спільним успіхом.
        Також подякували тим, хто вкладає душу у виховання і навчання дітей, вселяючи в них впевненість у завтрашньому дні, допомагає дітям, які потребують допомоги. Адже досить часто їхня праця залишається непомітною, невдячною, але їхня увага, доброзичливість поселяються десь там, в глибині дитячої душі та дитячих серцях. Саме завдяки турботі, чуйності дорослих діти стають освіченими, отримують любов і тепло.
        Очільники району нагородили грамоти та цінними подарунки обдаровану молодь Богодухівщини за високі здобутки в науковому, культурно-мистецькому та спортивному житті району.
        І, звичайно ж, грамотами та подарунками відділу освіти були нагороджені наші улюбленці - юні співаки, танцюристи, спортсмени, які вже давно стали «родзинкою» кожного свята, що проходить у нашому місті.
        Завдяки піклуванню влади діти змогли відчути, що це їх свято. Від уваги дорослих, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ростити дітей змалечку, оточуючи їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання