Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Фізична культура і спорт є невід’ємною частиною гармонійного розвитку людини

    У районі функціонують районна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», дитячо-юнацька спортивна школа, в Губарівській, Кленівській, Дмитрівській, Івано-Шийчинській сільських та Гутянській, Шарівській селищних радах працюють інструктори з фізичної культури та спорту. Створена і функціонує належна матеріально-спортивна база: 1 стадіон, 24 спортивних зали, 14 футбольних полів, 88 спортивних майданчиків, 20 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 8 майданчиків з тренажерним обладнанням.
        Команди загальноосвітніх навчальних закладів брали участь у спартакіаді школярів за програмою щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя», де проведені змагання з шахів «Біла тура», «Старти надій», «Нащадки козацької слави», «Шкіряний м'яч».
        Серед дорослого населення проведені змагання з шахів, шашок, міні-футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, армспорту, підтягування на перекладині. Проведені кубки «Відкриття футбольного сезону», «Героя Терезова», пам’яті воїнів-афганців В.Трохимчука та В.Зміївського. Створена районна футбольна команда «Богодухів», яка бере участь у чемпіонаті Харківської області. Проведений Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання