Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обговорили питання щодо запобігання виникненню лісових пожеж у пожежонебезпечний період 2017 року

    Основна частина лісових насаджень належить ДП «Гутянське лісове господарство», загальна площа якого складає 31,105 тис. га, в тому числі по району 12,700 тис. га. Підприємством організовано розповсюдження 200 листівок «Бережіть ліс від пожежі», проводиться очищення від сміттєзвалищ, розроблені і узгоджені оперативно-мобілізаційні плани ліквідації лісових пожеж.
        Лісокористувачами та районною державною адміністрацією створено запас матеріально-технічних засобів для запобігання та гасіння лісових пожеж. Для цього постійно задіяно 6 пожежних автомобілів та 4 трактори з протипожежним обладнанням.
        28 квітня 2017 року проведено командно-штабне навчання по діям підрозділів районної ланки Богодухівського району територіальної підсистеми цивільного захисту Харківської області ЄДС ЦЗ України на тему: «Дії органів управління та сил районної ланки Богодухівського району територіальної підсистеми цивільного захисту Харківської області ЄДС ЦЗ України у разі загрози та виникнення надзвичайної ситуації природного та техногенного характеру (гасіння лісових пожеж на території Богодухівського району)».
        З січня по червень поточного року лісових пожеж не виникало.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання