Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти

    Розділити радість із мешканцями громади та привітати їх із чудовою подією завітали: голова Харківської обласної державної адміністрації, голова Харківської обласної фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Харківській обласній раді Ю.О. Світлична, заступник голови Харківської обласної ради В. М. Коваленко голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, голова районної ради С.Ф.Панов, депутати Харківської обласної ради О.В.Львова, М.Б.Пушкар, голова районної партійної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», депутат районної ради О.О. Скорик та отець Максим.
        Звертаючись до присутніх, перші особи щиро побажали новоствореному дошкільному закладу процвітання, успіхів, досягнення цілей, сил та наснаги до нових звершень, зазначивши, що здійснити бажання громади вдалося спільними зусиллями місцевих жителів і влади на всіх рівнях, а саме: завдяки районним засобам була виготовлена документація, яку подали на фінансування з державного бюджету, і держава виділила кошти. За рахунок обласного та сільського бюджетів було зроблено ремонт, куплено обладнання.
        Наприкінці урочистостей Сазоно–Баланівський сільський голова Є.Л.Малайдакова запросила усіх до приміщення закладу, де гості мали змогу оглянути чудово обладнані приміщення садочку, поспілкуватися із батьками та дітьми. Подарунком від губернатора області став сертифікат на меблі та яскраві іграшки.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання