Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Пряма лінія» » з головним спеціалістом юридичного сектору апарату районної державної адміністрації Т.О.Кожушко на тему: «Суспільство проти корупції»

    До-друге, вперше державні службовці декларують свої заощадження в готівці, коштовні речі, подарунки, незавершені об’єкти будівництва, юридичні особи, де чиновник чи члени його сім’ї є бенефіціарним власником, нематеріальні активи, роботу за сумісництвом, членство в об’єднаннях громадянського суспільства та їхніх органах, майно, яке формально належить іншій особі, але контролюється чиновником (лише для високопосадовців).
        По-третє, передбачено адміністративний штраф та навіть кримінальну відповідальність.
        В якому випадку притягнення до дисциплінарної відповідальності державного службовця, який вчинив корупційне правопорушення, є обов’язковим?
        «Особа, яка вчинила корупційне правопорушення або правопорушення, пов’язане з корупцією, однак судом не застосовано до неї покарання або не накладено на неї стягнення у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, пов’язаними з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або такою, що прирівнюється до цієї діяльності, підлягає притягненню до дисциплінарної відповідальності у встановленому законом порядку» (ч. 2 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції»).


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання