Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Президент України привітав учасників засідання Моніторингового комітету Ради Європи в Харкові

    «Шановні учасники!
        Щиро вітаю вас із проведенням засідання Моніторингового комітету Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи в Харкові.
        Харківська область – частина української Слобожанщини – має багате історичне минуле. Досить символічно, що засідання відбувається саме в цьому регіоні.
        Сьогодні Харківщина займає провідні позиції за динамікою економічного розвитку, інвестиційною привабливістю, провадженням інновацій, передових практик та кращих надбань місцевого самоврядування.
       

    В Україні високо цінують підтримку Ради Європи у питаннях протидії російській агресії, захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Розраховуємо на послідовність Організації, її членів та окремих інституцій у цьому питанні.
        Хочу окремо висловити вдячність за допомогу та особливу увагу, яку Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи приділяє питанням подальшої розбудови нашої держави на принципах демократії, поваги до прав людини, верховенства права та децентралізації.
        Конгрес є унікальною платформою діалогу місцевих та регіональних влад, обміну досвідом, джерелом ініціатив, а також дороговказом для розвитку місцевого самоврядування.
        Найкращі практики Конгресу становлять концептуальну основу реформи децентралізації, яку наша держава вже протягом кількох років успішно реалізовує, зокрема - за підтримки Ради Європи.
        Упевнений, що сьогоднішнє засідання Моніторингового комітету Конгресу в Харкові є черговим внеском Ради Європи у проведення структурних реформ в Україні та зміцнення регіонального й місцевого врядування в Європі.
        Бажаю усім учасникам засідання натхнення та нових здобутків у їхній важливій роботі».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання