Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося засідання ветеранського активу

    21 липня відбулося засідання районної організації ветеранів України, на якому було розглянуто низку питань щодо соціального захисту, правової допомоги, медичного обслуговування, у якому взяли участь інтегратор Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Михайло Коноз та представники відповідних соціальних служб району.
        Відкриваючи захід, голова Богодухівської районної організації ветеранів України І.С.Омеляненко зазначив, що на пленумі Харківської ветеранської організації ветеранів України, який нещодавно відбувся в області, було визнано роботу Богодухівської районної організації ветеранів України однієї з найкращих в області.
        Також присутні обговорили питання щодо участі в підготовці та святкуванні у районі 75-річчя визволення міста Богодухова від фашистських загарбників та участі хору ветеранів у обласному конкурсі-фестивалі «Палає в серцях вогонь перемоги», а також стосовно передплати на газету «Слово ветерана».
        У планах на майбутнє - заключення меморандуму про співпрацю між «Богодухівським місцевим центром з надання Безоплатної Правової Допомоги» та Богодухівською районною організацією ветеранів України в сфері надання безоплатної правової допомоги. На завершення засідання Іван Сергійович подякувала усім присутнім за участь, а ветеранам, за активну життєву позицію, їх приклад та вагомий внесок у розбудову Богодухівщини.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання