Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні богодухівці! Шановні ветерани війни та жителі району!

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста та визволення його від фашистських загарбників.
        День народження міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому місто дороге, хто тут народився, живе, працює чи просто приїздить у гості.
        Відзначення таких подій переповнює наші душі особливим піднесенням і гордістю, дає можливість кожному виразніше відчути свій нерозривний зв’язок з багатою історією рідного краю.
        Успіх і процвітання Богодухова - це результат спільної праці робітників, будівельників, вчителів, лікарів, працівників житлово-комунального господарства, культури, соціальної сфери, підприємців, державних службовців, всіх, хто віддає свій талант і майстерність рідному місту, хто своєю щоденною працею у різних галузях і сферах вносять свій посильний внесок у соціально-економічний розвиток міста і краю. Висловлюю вдячність усім богодухівцям за їх старання, умілі руки та натхненну працю.
        У цей святковий день особлива шана і низький уклін ветеранам Другої світової війни. Ваш подвиг є і завжди буде взірцем патріотизму та любові до рідної землі для нових поколінь.
        Бажаю всім добра, щастя, здоров’я, миру і злагоди у рідних оселях, подальших успіхів у праці в ім’я процвітання і добробуту Богодухова та всього району.
        Зі святом вас! Щасливої долі та нових звершень!


    З повагою.


    Голова Богодухівської районної                          

    державної адміністрації                                                        В.А. Шаров        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання