Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведення відпочинку звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції

        Рішенням Харківської обласної ради від 08.12.2016 №308-VIІ затверджено комплексну Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2017 – 2018 роки та Порядок використання коштів обласного бюджету на організацію відпочинку у санаторно-курортних закладах Харківської області осіб, які безпосередньо брали участь в антитерористичній операції.
        Згідно з порядком, кожному військовослужбовцю, який брав участь в АТО, пропонується 14-денний санаторний відпочинок – вартість путівки оплатять з бюджету. Посвідчення учасника бойових дій для отримання такої путівки не потрібно.
        Щоб отримати направлення на відпочинок, демобілізованим військовослужбовцям необхідно звернутись до управління соціального захисту населення за місцем проживання з заявою та пакетом документів:
        1) копія паспорта;
        2) копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
        3) медична довідка лікувальної установи щодо відсутності протипоказань для проходження відпочинку в санаторно-курортних закладах;
        4) копія довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України за формою, встановленою постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року №413, або копія наказу командира військової частини (начальника територіального підрозділу), виданого з відомостями про участь особи в антитерористичній операції.
        На теперішній час у Богодухівському районі зареєстровано 110 звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в АТО, із них 103 особи обстежені та на них складені соціальні паспорти. Усім демобілізованим, зареєстрованим у районі, було повідомлено про можливість відпочинку у санаторно-курортних закладах Харківської області. Їм було роз’яснено порядок отримання направлення на відпочинок та надано перелік необхідних документів.
        Станом на 10.08.2017 5 демобілізованих отримали направлення на проходження відпочинку у санаторно-курортних закладах Харківської області, з них 3 – відпочили в ДП «Клінічний санаторій «Роща» та ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води».
       
    Заступник начальника управління
    соціального захисту населення
    райдержадміністрації                         І.М.Назаренко

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання