Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Традиційно другої суботи вересня відзначається День фізичної культури і спорту

    08 вересня очільники району привітали спортсменів, тренерів, фахівців фізичної культури і спорту, ветеранів та прихильників фізкультурно-спортивного руху району із святом.

    До присутніх з вітальними словами звернулися: голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова, начальник сектору молоді і спорту Л.М.Клочко та голова районної ради С.Ф.Панов. Керівники подякували присутнім за ентузіазм, завзяття, професійність, активну життєву та громадську позиції, підкреслили, що в сучасній державі мають зростати нові громадяни, фізично та морально здорові, бо у складні для України часи випробувань саме зростання рядів прихильників фізичної культури і спорту стане запорукою утвердження людської краси і величі, прагнення до самовдосконалення.

    Побажали всім міцного здоров´я, успіхів, наполегливості, наснаги, перемог у спорті та особистому житті!

    У цей святковий день Подяки районної державної адміністрації та районної ради отримали всі, хто зробив свій внесок в розвиток спорту Богодухівщини, люди, які доводять, що спорт – справа нелегка, виснажлива й відповідальна!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання