Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

    08 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту у районі після урочистостей у голови районної державної адміністрації В.А.Шарова святкова програма дня продовжилася на спортивному майданчику з синтетичним покриттям, де в спортивно-розважальному конкурсі «Тато, мама, я - спортивна сім’я» взяли участь молоді спортивні сім’ї міста та району. Чотири родинні команди, до складу яких ввійшли тато, мама і дитина, змагалися у різноманітних естафетах та спортивних конкурсах.

    Під голосні аплодисменти уболівальників захід відкрили перший заступник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова, голова районної ради С.Ф.Панов, заступник міського голови О.АМальована та завідувач сектору молоді і спорту районної державної адміністрації Л.М.Клочко, які привітали усіх з Днем фізичної культури і спорту та побажали гарного настрою.

    Валентина Вікторівна, вітаючи присутніх, відмітила, що основною метою змагань є формування родинних традицій щодо занять фізичною культурою, спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять спортом, а також зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ях шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання