Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харкові пройшов Великий Слобожанський ярмарок

    «На ярмарку зібралися всі райони Харківщини, щоб показати, чим вони багаті. Тут представлено майже 2 тисячі товарів вартістю нижче, ніж в середньому по області. Кожен охочий може придбати продукцію безпосередньо у виробника. Два дні поспіль на ярмарку проходитимуть святкові заходи, і мешканці області можуть не тільки придбати необхідні товари, а й зарядитися гарним настроєм, - сказала Юлія Світлична. - Три роки тому ми відстояли мир, і сьогодні можемо проводити спортивні, масові та масштабні торговельні заходи, які надають нам впевненості. Ми вміємо працювати і кожного дня робимо все, щоб наша область була найуспішнішою».
        Голова ХОДА розповіла, що частину товарів з ярмарку та короваї від усіх районів області передадуть у військовий госпіталь та геріатричний пансіонат.
        Також Юлія Світлична зазначила, що в цьому році на Харківщині зібрали рекордний врожай пшениці. У цілому регіон повністю забезпечений сільгосппродукцією.
        Разом з керівником області Великий Слобожанський ярмарок відвідали представники іноземних делегацій, які брали участь у ІХ Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Серед них Надзвичайний і Повноважний Посол Сербської Республіки в Україні Раде Булатович, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Албанія в Україні Шпреса Курета, Перший секретар Королівства Швеція в Україні Луіс Мерсінг тощо.
        Окрім районів Харківщині, свою продукцію тут представляють учасники з Івано-Франківської, Одеської, Дніпропетровської, Полтавської, Сумської та інших областей.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання