Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Питання стану дотримання підприємствами району норм екологічної безпеки та охорони навколишнього природного середовища

    ...на даний час всі промислові та великі сільськогосподарські підприємства району мають необхідну дозвільно-погоджувальну документацію у сфері екології та природних ресурсів для провадження господарської діяльності, яка отримується в залежності від виду господарської діяльності в Міністерстві екології та природних ресурсів України, Державному агентстві водних ресурсів України, Департаменті екології та природних ресурсів ХОДА, Харківському обласному управлінні водних ресурсів.
        Одним із найголовніших заходів забезпечення екологічної безпеки є здійснення державного контрою за її дотриманням юридичними та фізичними особами.
        Відповідно до ст. 35 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» державний контроль у сфері охорони навколишнього природного середовища може здійснюватися і виконавчими органами місцевого самоврядування.
        Враховуючи вищевикладене, органам місцевого самоврядування рекомендується забезпечити виконання основних положень Закону на підвідомчих територіях, що збільшить надходження коштів до місцевих бюджетів від сплати екологічного податку.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання