Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Роботи на Губарівському шляхопроводі вийшли на завершальну стадію

    Євген Зражевець відзначив, що, крім відновлення самого шляхопроводу, виконають роботи на під’їздах до нього з обох сторін.
        «Облаштуємо нове покриття, будемо формувати узбіччя, буде виконаний весь комплекс робіт, - запевнив начальник САД. – На самому шляхопроводі ми вже встановлюємо балки. Через тиждень перейдемо до бетонування накладної плити. Потім будемо встановлювати перехідні плити, а далі перейдемо на тротуарні блоки, перильне та бар’єрне огородження, облаштування верхніх шарів дорожнього одягу. Проектом передбачено, що роботи повинні бути завершені до кінця року».
        Новий шляхопровід розширено до 9,5 метра (ширина старого складала 6,8 метра), його довжина буде 55,3 метра (довжина старого - 43 метри). Окрім того, за словами Євгена Зражевця, завдяки системі ProZorro при будівництві вдалося зекономити близько 9 млн грн. Зараз кошторисна вартість проекту складає 31,5 млн грн. На об’єкті у дві зміни працює 30 спеціалістів та 7 одиниць техніки.
        «Якість відмінна. Цей міст простоїть 100 років», - запевнив начальник будівельної ділянки Роман Зінченко.
        Міст на трасі Харків – Охтирка не функціонував 10 років – у 2007-му його демонтували через аварійний стан. Через це водії мусили їхати зайві 15 км в об’їзд - через Полкову Микитівку.
        «Цей шляхопровід необхідний. Об’їзні дороги місцевого значення вантажівки розбивають, адже вони не були розраховані на такі навантаження», - говорить голова Богодухівської РДА Володимир Шаров. За його інформацією, окрім шляхопроводу також до ладу приводять і дороги, що поблизу.
        «До робіт голова ХОДА Юлія Світлична підійшла комплексно. Були закладені кошти на ремонт дороги, що з’єднує Богодухівський і Краснокутський райони. На ділянці між Полковою Микитівкою та Козіївкою дороги взагалі не було. Це приблизно 2 кілометри. Навіть маршрутні автобуси відмовлялися їхати з Краснокутська до Богодухова. Зараз тут проведено ремонт. Ця дорога разом зі шляхопроводом дасть можливість зробити проїзд через район значно кращим», - зазначив Володимир Шаров.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання