Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Остаточно перемога буде, коли ми повернемо Крим – Президент телефоном привітав зі звільненням Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова

    «Сьогодні мільйони українців, які боролися, молилися за Ваше звільнення, для них це надзвичайно щасливий день»,- сказав Президент.
        «Це не лише для Ваших родин, для близьких людей, не лише для Президента, не лише для кримських татар, а й вся Україна сьогодні святкує (цей день – ред.) як велике свято», - зазначив Петро Порошенко.
        «Я вважаю, що сьогодні Ви подарували надію не лише тим, хто боровся за ваше звільнення, а всім кримським татарам – що правда все одно переможе, і що ми все одно повернемо Крим. І що Україна відновиться, і що ми точно будемо разом», - підкреслив Президент.
        Глава держави додав: «Я вас не вітаю зі свободою, бо свобода буде тоді, коли ми з Вами будемо разом з нашими кримськими татарами в Криму. Ось це буде справжня свобода. А зараз це надзвичайно важливий, але проміжний етап нашої боротьби».
        «Дорогий пане Ахтеме, я дуже радий вас чути і я щасливий разом з усім українським народом, що ми маємо можливість, нарешті, вітати вас зі звільненням. І, звичайно, що це ще не остаточне свято, бо остаточне свято у нас буде тоді, коли ми звільнемо Крим. І весь кримськотатарський народ і усі мешканці Криму зможуть опинитися, нарешті, на волі в Україні», - звернувся Петро Порошенко до Ахтема Чийгоза.
        «Я дуже щасливий, що моя домовленість з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом (реалізувалась – ред.). Ми тоді не могли оприлюднювати цю домовленість. Але я поінформував і Мустафу Агу, і наших партнерів про те, що ми найближчими днями цього чекаємо (звільнення Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова – ред.). І на щастя це відбулося», - зазначив він.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання