Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    9 травня - День Перемоги

    Дорогі наші ветерани! Шановні жителі району!

    Щиро вітаю вас із найсвітлішим та найдорожчим серцю кожного українця святом - Днем Перемоги!
    Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага.
    Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Подвиг ваш - безсмертний, пам’ять про вас, живих і мертвих, - нетлінна, вдячність народу - безмежна.
    Дорогі ветерани! Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку - це високий приклад для наслідування. Наш обов’язок - бути гідними вашого безприкладного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.
    Щиро бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.
    Хай у мирному небі гримлять лише переможні салюти, та не тьмяніє блиск орденів і медалей на грудях переможців, хай наші діти та онуки будуть гідні Великої Перемоги, і ніщо не потривожить вічну пам'ять про подвиг наших батьків і дідів.
    З Днем Перемоги!

    З повагою.
    Голова Богодухівської
    районної державної адміністрації
    Л.С. Коновалов

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання