Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обережно на воді!

    На одному з травневих засідань районної ради з питань безпечної життєдіяльності населення, яка функціонує при райдержадміністрації, розглянули питання про забезпечення вимог безпеки на відкритих водоймищах району під час масового відпочинку населення в літній період року.

    В ході засідання прийнято рішення рекомендувати керівникам органів місцевого самоврядування розглянути питання щодо готовності місць відпочинку населення на відкритих водоймищах до масового відпочинку людей та привести їх до вимог чинного законодавства. При цьому приділити особливу увагу заходам, які б запобігали загибелі людей на воді, забезпечувати вимоги безпеки, профілактики травматизму та охорони життя людей. Слід обов’язково призначити відповідальних по проведенню профілактичної роботи серед населення.

    У місцях, які не відведені для відпочинку, ввести заборону на купання.

    Для експлуатації водоймища потрібно подбати про санітарний паспорт. Зони відпочинку біля води та місця купання повинні бути упорядкованими.

    Роз’яснювальна робота серед населення повинна включати і заходи в освітніх закладах.

    Звертаємо особливу увагу, щоб уникнути подібної біди, зробити ваш літній відпочинок біля води дійсно приємним, необхідно суворо дотримуватися нескладних, але життєво важливих правил безпечної поведінки на воді.

    Подбайте про власну безпеку й безпеку своїх дітей. Не поєднуйте купання з вживанням алкоголю. Пильно слідкуйте за дітьми, особливо малечею. Будьте обережні та уважні під час відпочинку.


    Головний спеціаліст
    відділу з питань праці та
    соціально-трудових відносин
    УПСЗН Богодухівської
    райдержадміністрації,
    секретар районної ради з
    питань життєдіяльності населення
    Голубничий О.П.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання