Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Фізична культура і спорт є невід’ємною частиною гармонійного розвитку людини, адже її призначення – виховання здорового підростаючого покоління

    Богодухівська районна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», Богодухівська ДЮСШ, в Губарівській, Кленівській, Дмитрівській, Івано-Шийчинській сільських та Гутянській та Шарівській селищних радах працюють інструктори з фізичної культури та спорту. У загальноосвітніх школах працює 36 вчителів фізичної культури. У районі створена і функціонує для занять фізичною культурою та спортом належна матеріально-спортивна база: 1 стадіон, 24 спортивних зали, 22 футбольних поля, 83 спортивних майданчиків, 11 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 8 майданчиків з тренажерним обладнанням.
        У Богодухівській дитячо-юнацькій спортивній школі у 2016-2017 році працює п’ять відділень, в яких здійснюється підготовка юних спортсменів з футболу, легкої атлетики, волейболу, баскетболу та боксу. У 24 групах систематичними заняттями, спортивно-оздоровчою роботою охоплено 340 учня. Навчально-тренувальні заняття з гуртківцями проводять 14 тренерів-викладачів, з них: 3 штатних та 11 сумісників. Вихованці легкої атлетики брали участь у змаганнях різних рівнів в обласних, республіканських, де ставали призерами та переможцями. Спортсмени відділення боксу брали участь у серії змагань «Відкритий ринг» та ставали призерами та переможцями у своїх вагових категоріях. Футбольні команди дитячо-юнацької спортивної школи беруть участь в Першості Харківської області серед команд ДЮСШ в двох вікових групах. Створені належні умови для проведення тренувальних занять у ДЮСШ.
        Команди загальноосвітніх навчальних закладів брали участь у спартакіаді школярів за програмою щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя», де проведені змагання: з шахів «Біла тура», «Старти надій», «Нащадки козацької слави», «Шкіряний м’яч».
        Серед дорослого населення проведені змагання з шахів, шашок, міні-футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, армспорту, підтягування на перекладені. В районі проводяться ігри Першості Богодухівського району з футболу в яких беруть участь 12 команд. Проведені Кубки «Відкриття футбольного сезону», «Героя Терезова», пам’яті воїнів-афганців В. Трохимчука, В. Зміївського. Створена районна футбольна команда «Богодухів», яка брала участь у чемпіонаті Харківської області з футболу. Команда з баскетболу вперше взяла участь у турнірі Харківської аматорської баскетбольної ліги, де посіла 3 місце. З грудня 2016 року по квітень поточного року волейбольна команда «Рись» брала участь в Чемпіонаті м. Харкова з волейболу серед аматорських команд та посіла 2 місце. На даний час приймає участь у Кубку м. Харкова з волейболу сезону 2017 року. Районні команди брали участь: в обласній Спартакіаді з легкої атлетики – посіли 3 місце, обласній Спартакіаді з баскетболу – 3 місце. Спортивні заходи, які поводяться в районі висвітлюються на сайті районної державної адміністрації, районній газеті «Маяк»
        Завершено будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям. Виготовлена проектно-кошторисна документація для ремонту спортивної зали дитячо-юнацької спортивної школи та ремонту спортивної зали центру дитячої та юнацької творчості. Готується проектно-кошторисна документація для будівництва Льодової арени.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання