Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всесвітній день боротьби з цукровим діабетом служить нагадуванням всьому прогресивному людству про те, що поширеність захворювання невпинно зростає

    До участі у зустрічі долучилися керівники структурних підрозділів та районної державної адміністрації, керівники медичних закладів району та аптек.
        Як зауважив керівник громадської організації Павло Солошенко, головні питання, які турбують людей, хворих на діабет, це забезпеченість ліками безкоштовно або з невеликою доплатою відповідно до Урядової програми «Доступні ліки», втілення в життя медичної реформи, можливість передбачення в районному бюджеті коштів для потреб хворих на діабет.
        На ці та інші питання спеціалістами надані відповідні роз’яснення.
        У кінці зустрічі Валентина Зирянова подякувала всім, хто став учасником діалогу, зауваживши, що такі заходи дуже корисні, вони сприяють ефективному зворотньому зв’язку влади та громадськості. Всі питання, які порушувалися, взяті на контроль, глобальні ж – потребують додаткового опрацювання, фінансування та будуть винесені на розгляд депутатів районної ради з метою подальшого вирішення.
        Валентина Зирянова побажала всім доброго здоров’я та щоденного позитиву.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання