Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дотримання виконавської дисципліни, організація виконання документів та здійснення контролю за ними є одним з пріоритетних завдань в районній державній адміністрації і носить системний, цілеспрямований характер

    Кількість завдань для сільських та селищних рад району, визначених розпорядженнями та дорученнями голови районної державної адміністрації, в сукупності за період з січня по листопад 2017 року дорівнювала близько 150, що становить в середньому 6 завдань для однієї ради. З них вчасно надано відповіді на 130 завдань, відсоток виконавської дисципліни складає близько 80%, що свідчить про покращення рівня виконавської дисципліни у виконавчих комітетах у звітному періоді 2017 року, процентний показник у 2016 році становив 69,3%. Але цей показник пояснюється і зменшенням у 2017 році завдань, визначених у контрольних документах районної державної адміністрації, зокрема, в частині виконання доручень голови районної державної адміністрації.
        У 2017 році проведено перевірки у 11 місцевих органах виконавчої влади: Богодухівській міській, Гутянській та Шарівській селищних, Губарівській, Дмитрівській, Забродівській, Куп’єваській, Павлівській, Сіннянській, Сазоно-Баланівській, Сухининській сільських радах.
        Результати перевірок показали, що у більшості виконавчих комітетів існує система постановки документів на контроль. Секретар здійснює організаційно-технічну роботу з контролю. Вона полягає в постановці документів на контроль, контролю за ходом їх виконання та знятті з контролю, своєчасному доведенні документів до виконавців, періодичному повідомленні виконавців про терміни виконання контрольних документів.
        У більшості сільських рад в роботі характерні певні недоліки: не завжди здійснюється належний контроль за реалізацією та зняттям з контролю виконаних документів, не сформовані картотеки контрольних документів, не належним чином оформлені «папки контролю» на документи, які мають тривалий термін виконання. Потребує удосконалення система контролю за виконанням власних рішень.
        Позитивно слід відмітити поширення у сільських радах практики розгляду на засіданнях виконкомів в порядку контролю розпорядчих документів голови районної державної адміністрації: після реєстрації документа його розгляд виноситься на засідання виконавчого комітету, за результатами приймається відповідне рішення виконавчого комітету, яке встановлює завдання з визначенням проміжних та остаточних строків їх виконання. Документ ставиться на контроль та, у разі потреби, на нього заводиться контрольна справа.
        Рівень організації роботи з контрольними документами у виконавчих комітетах місцевих рад району ще не в повній мірі відповідає сучасним вимогам, але свідчить про наявність резервів для подальшого покращення виконавської дисципліни на місцях.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання