Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Голова ХОДА привітала аграріїв Харківщини з професійним святом

    Вона нагадала, що в надзвичайно складному 2014 році, коли постало питання, чи засіювати поля Слобожанщини, яка щомиті могла стати зоною проведення військових дій, саме завдяки відповідальності аграріїв та їхній любові до своєї справи Харківщина не залишилася без хліба.
        «Цьогоріч ми також маємо добрі результати. На Харківщині зібрано рекордний врожай пшениці. Минулого року ми мали приріст інвестицій в аграрний сектор на рівні 3 млрд грн, у 2017 році він збільшився ще на 30%. Є зростання й експорту. Усе це результат роботи ваших трудових колективів, які нарощують виробництво, запроваджують новітні технології та відповідально ставляться до своєї землі та до своєї держави», - сказала Юлія Світлична.
        Вона також наголосила на важливості ініціатив Президента Петра Порошенка та Кабінету міністрів у земельній сфері, які дозволять нарешті навести лад в аграрному секторі.
        «Обіцянка Президента щодо того, що в наступному році агропромисловий сектор матиме підтримку в обсязі 7,5 млрд грн, надихає нас на нові зрушення, - зауважила голова ХОДА. - Бажаю вам миру, злагоди, щедрої родючої ниви та успішного бізнесу».
        У ході урочистостей Юлія Світлична вручила кращим працівникам сільського господарства області державні нагороди, а також почесні відзнаки обласної адміністрації.
        Список нагороджених можна побачити тут.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання