Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Реалізовані міні-проекти обласного конкурсу «Разом у майбутнє» презентовано на Богодухівщині

    депутат Харківської обласної ради Микола Пушкар та депутат Богодухівської районної ради Олександр Скорик відвідали Богодухівську гімназію №1, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» та Богодухівський ліцей №3, в яких завершено виконання робіт, передбачених проектами обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», а саме: капітальний ремонт харчоблоку у Богодухівській гімназії №1, капітальний ремонт системи опалення у КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» та капітальний ремонт водопровідної, каналізаційної мережі та внутрішніх туалетів у Богодухівському ліцею №3.
        Віктор Коваленко вручив керівникам закладів сертифікати переможців конкурсу «Разом у майбутнє». За його словами освітяни міста здійснили величезну роботу щодо участі в конкурсі й втіленню в життя проектів-переможців. Віктор Коваленко побажав так тримати й надалі, відзначивши, що Богодухівщина – це край з великим потенціалом, де живуть гостинні, красиві душею й небайдужі люди, які зацікавлені у розвитку та розквіті своєї малої Батьківщини.
        Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров зазначив, що одна з головних складових успіху будь-якого проекту – це спільне бажання всіх причетних до конкурсу покращити оточуючий світ. Бажання районної влади і спонсорів – підтримати ініціативи небайдужих людей, а бажання освітян району – зробити власними руками щось хороше і добре для себе, своїх дітей та тих, хто живе поряд.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання