Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    03 грудня відзначив свій ювілей голова районної державної адміністрації Володимир Шаров

    Цей чудовий і радісний день Ви зустрічаєте у розквіті сил, життєвого досвіду і творчої енергії.
        Відповідальна керівна посада, яку Ви займаєте, дозволила найкращим чином реалізувати Ваш інтелектуальний, духовний і творчий потенціал, яскраво виражені якості лідера і організаторський талант. Залишаючись завжди на висоті покладеної на Вас відповідальності та вірним своєму професійному обов’язку, завдяки діловим якостям і особистим рисам характеру Ви заслужили повагу в області та районі, серед працівників районної державної адміністрації, пересічних громадян.
        Дякуємо Вам за успішне вирішення різноманітних питань життєдіяльності Богодухівщини, активну громадсько-політичну діяльність.
        У цей день від душі бажаємо Вам, дорогий Володимире Анатолійовичу, життєдайної сили і натхнення на добрі справи.
        Зичимо, щоб у Ваших задумах завжди була мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, у серці – тепло і сонячно від людської вдячності. Хай Ваша невичерпна енергія заряджає на втілення в життя нових ідей і творчих планів на благо людям, у реалізації яких ми Вам із задоволенням допоможемо, а високий професіоналізм і працездатність стануть прикладом для наслідування молодими колегами. Хай Ваші будні будуть освітлені любов’ю, увагою, щирістю рідних та друзів, а оберегами стануть найкращі спогади, чисті людські почуття.
        Щоб Ваша діяльність, неодмінно, була успішною і благополучною, життя - щасливим, здоров’я - міцним, а удача - незмінною. Щоб усі проблеми з легкістю вирішувалися, щоб везіння супроводжувало Вас у всіх справах, важливих зустрічах і переговорах.
        Нових проектів Вам, кар’єрних злетів, ентузіазму і наснаги.
        Нехай примножується добробут Вашої родини, здійснюються найзаповітніші мрії і сподівання, а завзяття ніколи не покидає Вас!
       
    З глибокою і незмінною повагою,
        колектив Богодухівської районної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання