Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З нагоди Дня місцевого самоврядування

    Щиро вітаю всіх земляків із Днем місцевого самоврядування. Третій рік поспіль ми зустрічаємо цю дату, спостерігаючи значні позитивні зміни в розвитку місцевих громад.
        Ініційована Президентом України реформа децентралізації надала місцевому самоврядуванню можливість досягти справжньої спроможності. Те, про що говорили протягом понад 20 років незалежності, здійснюється зараз. Місцеві бюджети збільшилися в рази. Сьогодні громади можуть самі визначати, які проекти на своїх територіях реалізовувати в першу чергу. Це надає великі можливості владі на місцях та накладає на неї велику відповідальність.
        Повноцінне та відповідальне місцеве самоврядування має скласти фундамент розвитку України. Це підхід, результативність якого доведено в найрозвиненіших країнах Європейського Союзу. Сьогодні шлях об’єднання громад та передачі повноважень на місця для нашої країни є пріоритетним. І цей процес з року в рік лише поглиблюватиметься.
        Бажаю всім працівникам місцевого самоврядування Харківщини максимально ефективно використати ті можливості, які є сьогодні, задля розвитку кожної громади, усього регіону та всієї країни. Успіхів вам та нових досягнень!
       
    Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання