Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харківській області розширять впровадження електронного документообігу

    Програму реалізовуватимуть протягом 2018 - 2020 років. Результатом має стати створення сучасної інформаційно-телекомунікаційної системи для органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області. Також розроблятиметься необхідна інфраструктура для впровадження системи «Електронний уряд».
        Програма дозволить створити умови для розвитку єдиної системи електронного документообігу з використанням електронного цифрового підпису в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування області. Передбачено й комплексну систему захисту інформації.
        «Реалізація програми забезпечить: застосування сучасних програмно-технічних засобів на кожному етапі обробки інформації, заощадження на кожному автоматизованому робочому місці коштів шляхом використання типових програмно-технічних комплексів та мережевих версій програмних продуктів. Буде скорочено видатки на папір, витратні матеріали, телефонні розмови, відрядження тощо, - відзначається в документі. - Виконання завдань програми дозволить забезпечити не тільки сталий соціально-економічний розвиток області, а й інтегрувати область у європейський та світовий інформаційний простір».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання