Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Прийнято обласний бюджет на 2018 рік

    Також у бюджеті-2018 передбачено понад 76,5 млн грн на реалізацію найнеобхідніших заходів окремих регіональних програм. Зокрема, за Програмою розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» продовжать компенсувати 50 % вартості пільгового проїзду в харківському метрополітені студентів тих вишів, що знаходяться в обласній власності (на ці цілі передбачено понад 480 тис. грн). Фінансуватиметься й виплата обласних стипендій.
        На реалізацію заходів Комплексної програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки передбачили майже 11,9 млн грн. У рамках реалізації обласних програм також майже 26,3 млн грн буде спрямовано на фінансову підтримку дитячо-юнацьких спортшкіл та фізкультурно-спортивних товариств, близько 1,8 млн грн – на організацію рятування на воді. Закладено й необхідні кошти на підтримку роботи комунальних підприємств та проведення презентаційних, виставкових та інших заходів тощо.
        Резервний фонд обласного бюджету затверджено в сумі 128 млн грн – ці кошти можуть бути використані на капітальні видатки на підставі розпоряджень голови ХОДА з подальшим затвердженням на сесії облради.
        У затвердженому сесією обласної ради документі доходи бюджету сформовано в обсязі понад 13,8 млрд грн. Видаткова частина дорівнює прибутковій.
        Сергій Овсянніков додав, що необхідні зміни до обласного бюджету внесуть на сесії облради, яку буде скликано після прийняття в другому читанні державного бюджету 2018 року.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання