Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вітання Президента з нагоди Дня місцевого самоврядування

    Громадяни та обрані ними органи місцевого самоврядування вперше в історії сучасної України отримали інструменти для формування самодостатніх громад як основи сильної та заможної європейської України. Додаткові кошти місцевих бюджетів, отримані об’єднаними територіальними громадами, дали змогу розбудувати інфраструктуру сіл, селищ, міст, відремонтувати та збудувати нові соціальні об’єкти, залучити до громад нові виробничі потужності тощо.
        Попереду ще багато роботи. Обраний нашою державою і її громадянами європейський вектор розвитку, невіддільною та необхідною складовою якого є ідея децентралізації влади, вимагає від кожного з нас як відповідальних членів прогресивного громадянського суспільства щоденної наполегливої праці.
        Кожен свідомий громадянин України, кожен староста, кожен депутат місцевої ради та сільський, селищний, міський голова має зробити все можливе задля утвердження в сучасній Україні прогресивних ідеалів народовладдя та історичних українських традицій самоорганізації громад.
        Бажаю усім наснаги і терпеливості, твердості духу та впевненості у власних силах. Я вірю в вас і я вірю у майбутнє України, наповнене новими успіхами та здобутками!
       
    Петро ПОРОШЕНКО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання