Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Завершення капітального ремонту системи опалення Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Богодухівської районної ради Харківської області

    Заміна системи опалення забезпечила стабільність теплового режиму та економію теплової енергії, оскільки труби із металопластику є одним із найоптимальніших варіантів якісного та екологічно безпечного опалення. Вони є міцними, стійкими до механічних пошкоджень, корозійного ушкодження та довготривалими у використанні.
        Це зменшило витрати води у трубопроводах на 45-50%, що призвело до економії теплової енергії та природного газу в таких же відсотках.
        Капітальний ремонт системи опалення дозволив заощадити кількість споживання теплової енергії, що відповідно дає змогу зекономити бюджетні кошти не лише освітянської галузі, а й безпосередню підтримку економіці району.
        Нова система опалення збереже і поліпшить стан будівлі Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, дасть змогу уникнути руйнування та погіршення стану підлоги, покращить естетичний вигляд.
        Одним із основних перспективних наслідків реалізації ремонту було запобігання захворюваності серед школярів, формування у цільової групи відповідального ставлення до проблеми теплозбереження та ціннісної орієнтації до розумного використання природних ресурсів.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання