Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Питання виконання Програми розвитку культури в Богодухівському районі на 2013-2017 роки

    Матеріально-технічна база закладів культури клубного типу у звітному періоді оновилася. Придбано сценічні костюми та взуття, обладнання, музичні інструменти, комп’ютерну техніку на суму 310,3 тис. грн. У районному будинку культури, Гутянському сільському будинку культури проведено капітальні ремонти на суму 1332,8 тис. грн. та відновлено опалювальну систему у Гутянському сільському будинку культури на суму 118,0 тис. грн. та відремонтовано у Воскресенівському сільському клубі на суму 25,0 тис. грн. Проведено 8 поточних ремонтів на суму 269,8 тис. грн.
        До бібліотек централізованої системи з різних джерел фінансування у звітному році надійшло 7500 примірників документів (книги, періодичні видання) на суму 249 274 грн.
        Бібліотеки покращили матеріально-технічну базу: придбано комп’ютери, меблі та літературу на суму 397,4 тис. грн.
        Фінансування комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Богодухівська дитяча музична школа ім. В.Т. Борисова» здійснюється на 90% за кошти районного бюджету, а решта 10% - за батьківську плату.
        На жаль, сьогодні однією із проблем галузі «Культура» залишається слабка матеріально-технічна база закладів культури району. Відсутність належних костюмів для учасників художньої самодіяльності, колективи не мають своєї звуко-підсилюючої апаратури для озвучення концертів та масових заходів, що впливає на розвиток аматорського мистецтва в районі. Більшість приміщень для репетицій не опалюється в зимовий період, що ускладнює роботу колективів та клубних установ. Музичні інструменти у дитячій музичній школі застарілі, майже не придатні до використання. Книжковий фонд бібліотек потребує оновлення, не достатня кількість комп’ютерної техніки. Приміщення та опалювальні системи закладів культури потребують капітального ремонту.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання