Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині стартував Вертеп-Фест

    Голова ХОДА наголосила на тому, що фестиваль вертепів є дуже символічним для України.
        «Нас об’єднали традиційні святкові вечори. Це показує, наскільки ми єдині, - підкреслила Юлія Світлична. - Разом ми можемо і святкувати, і працювати, і боронити наші кордони. В єдності наша сила».
        Керівник області подякувала ініціаторам фестивалю та всім колективам, які долучилися до його проведення.
        «Сьогодні Харків повен щедрівок та колядок. Хай ці щирі побажання добра дійдуть до кожної української родини, і щедрість та любов осяють наші оселі. Нехай живе Україна - у мирі, злагоді та любові», - сказала Юлія Світлична.
        Вона повідомила, що понад 60 колективів протягом двох днів фестивалю виступатимуть на різних локаціях Харкова, щоб якомога більше наших земляків та гостей області змогли поринути в атмосферу народних традицій та злагоди.
        «Завітаємо обов’язково і до наших хлопців у військовому шпиталі, щоб побажати їм щастя та добра», - пообіцяла голова ХОДА.
        У неділю, 14 січня, учасники Вертеп-Фесту разом із харків’янами зберуться у парку ім. Горького для того, щоб взяти участь у всеукраїнській акції - заспівати колядку «Нова радість стала». Організатори фестивалю сподіваються, що Харків збере рекордну кількість учасників акції. Також у парку відбудеться великий святковий концерт «Святовид».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання