Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харкові пройде круглий стіл на тему децентралізації

    Захід відбудеться з 11:00 до 14:00 за адресою: пров. Банний, 1.
        Як зазначила директор Харківського центру розвитку місцевого самоврядування Діана Баринова, головною темою круглого столу стане питання координації діяльності в процесі реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації на Харківщині.
        «У заході візьмуть участь представники ХОДА та облради, керівники Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Харківського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад. Метою зустрічі є не тільки підбиття тогорічних підсумків, але й обговорення перспектив співпраці та загальної координації діяльності щодо реалізації реформи на території області протягом 2018 року», - зазначила Діана Баринова.
        Також, за словами директора центру, на засідання круглого столу запрошено представників Харківського університетського консорціуму, Німецького товариства з міжнародного співробітництва GIZ, Східноукраїнського представництва міжнародного фонду «Відродження» та Харківського відділення Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання