Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Понад 60 малозабезпечених та переселенців стали підприємцями завдяки проекту «Рука допомоги»

    Найбільший попит мають такі напрями діяльності, як організація громадського харчування, сільське господарство, виробництво меблів та складників, організація торгівлі, послуги з ремонту авто тощо. Підприємці користуються консультативною підтримкою регіональних офісів проекту та місцевих центрів зайнятості.
        Проект «Рука допомоги» реалізується Міністерством соціальної політики за підтримки Світового банку в трьох пілотних областях – Львівській, Полтавській та Харківській. Він націлений на повернення на ринок праці та соціальну активізацію безробітних членів малозабезпечених сімей, які отримують соціальну допомогу від держави. Проект також має на меті реінтеграцію на ринок праці вимушених переселенців з території проведення АТО.
        Найбільша кількість малозабезпечених безробітних приєдналась до проекту в Полтавській області – 988 осіб. У Львівській області у проекті беруть участь 792 особи, у Харківській – 639.
        За ініціативи регіонів пілотний проект буде продовжено до кінця 2018 року. Комісії, створені при обласних державних адміністраціях пілотних регіонів, продовжують прийом заявок на участь у проекті «Рука допомоги». У січні цього року комісії Львівської та Харківської областей прийняли рішення про надання фінансової допомоги для відкриття власної справи восьми учасникам.
        Прес-служба проекту «Рука допомоги»: тел. (098) 876-99-56, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ,http://www.rukadopomogu.com.ua/.
        Варто додати, що за підсумками реалізації пілотного проекту буде розроблений законопроект по розповсюдженню успішного досвіду на всю територію України. Очікується, що запровадження нових механізмів дозволить суттєво знизити рівень безробіття в країні, зменшити соціальну напругу та створити нові робочі місця.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання