Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпочалася попередня реєстрація для участі у Програмі підтримки ВПО українського фонду «Добробут дітей»!

    У 2018 році попередня реєстрація триває до 7 березня. Допомога буде надаватися за двома основними напрямками.

    КОМПОНЕНТ РОЗВИТКУ

    Дистанційне навчання та консультації з працевлаштування для людей, які хочуть самостійно стояти на ногах. Групи соціально-психологічної підтримки та отримання навичок благополучного життя для дорослих і дітей.

    Запрошуємо ознайомитися з темами заходів і заповнити реєстраційну форму за цим посиланням: https://goo.gl/forms/WweTBiUbuItabftO2.

    ВАУЧЕРНИЙ КОМПОНЕНТ

    Благодійна допомога для вразливих сімей на придбання товарів першої необхідності протягом 5 місяців. Фондом будуть підтримані сім'ї, які пройдуть експрес-опитування та глибинне дослідження за місцем проживання і будуть визнані нездатними самостійно забезпечувати себе.

    Зверніть, будь ласка, увагу, що пріоритет матимуть сім'ї, які не отримували допомогу нашої програми. Фонд не зможе підтримати сім'ї, які були учасниками програми ваучерної допомоги в 2015-2017 роках (три роки поспіль).

    Для участі в експрес-опитуванні необхідно до 7 березня заповнити реєстраційну форму: https://goo.gl/forms/NcRkke8Jpilc6FD13або зателефонувати на гарячу лінію Програми підтримки ВПО в вашому регіоні.Зареєстровані сім'ї будуть запрошені на експрес-анкетування в кінці лютого.
    ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ: +38 050 823 56 56 (пн.-сб. 9.00 -18.00)


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання