Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Підняття прапора на честь відкриття XXIII зимових Олімпійських ігор

    Мета такого заходу – привернути увагу українців до олімпійських змагань та об’єднати всіх навколо спорту, олімпійських ідеалів. Саме тому вихованці спортивних відділень, школярі та всі небайдужі мешканці Богодухівщини зібралися на майданчику, щоб підтримати наших спортсменів. В святковому спортивному заході взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та міський голова Микола Голуб.
        Під час привітального слова голова районної державної адміністрації Володимир Шаров сказав: «Поздоровляю всіх спортсменів та широку громадськість з XXIII зимовими Олімпійськими Іграми, які офіційно стартують 9 лютого у Південній Кореї. Ми пишаємося нашими олімпійцями, сподіваємося на їхній успішний виступ на Олімпіаді, віримо у велике майбутнє олімпійського руху в нашій країні, якому належить незаперечна роль у вихованні гармонійного, загартованого покоління, здатного прославити Україну. Саме діти, які займаються спортом, визначають майбутнє нашої держави. Ми покладаємо на них великі сподівання. Хочу побажати нашим олімпійцям витримки та успіху під час таких важливих змагань!». Також Володимир Шаров висловив впевненість, що Президент, Уряд України, Мінмолодьспорту та НОК й надалі максимально сприятимуть розвитку спорту в країні.
        Почесне право підняття прапорів надано кращим спортсменам Родіону Шерстюку, дворазовому Чемпіону Європи з таеквондо ІТФ, багаторазовому Чемпіону України таеквондо та кікбоксінгу, кандидату у майстри спорту України, Єрмолову Артему, срібному призеру Чемпіонату України з легкої атлетики зі стрибків у висоту.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання