Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звільнено начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Олександра Тертишника

    «Керівництво управління Держпродспоживслужби в Харківській області дискредитує зусилля влади та громадських організацій щодо боротьби з корупцією. Це ганебний факт, - так керівник області зреагувала на затримання за підозрою в хабарництві керівника підрозділу щодо боротьби з корупцією обласного управління Держпродспоживслужби. - Саме цей відділ повинен був здійснювати антикорупційні заходи, але, як виявилося, саме він і був організатором злочинних схем. Це обурює. Обурює і те, що антикорупційні органи використовувалися для особистого збагачення. І це вже не проблема окремої людини, це проблема системи управління всього цього територіального органу».
        Юлія Світлична особисто звернулась до голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з вимогою терміново провести службове розслідування діяльності територіального органу в Харківській області. Вона внесла пропозицію щодо звільнення керівника обласного управління.
        «Цю пропозицію було підтримано керівництвом Державної служби України. Олександра Тертишника звільнено із займаної посади», - повідомила голова ХОДА.
        Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі посадовця Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. Оперативники спецслужби встановили, що начальник одного з підрозділів, до повноважень якого входить боротьба з корупцією, вимагав від свого колеги вісім тисяч доларів США. У таку суму він «оцінив» непритягнення працівника до адміністративної відповідальності за нібито вчинене ним корупційне правопорушення. Правоохоронці затримали держслужбовця поруч з місцем з роботи під час отримання всієї суми хабара. Кримінальне провадження здійснюється за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Операція з викриття посадовця проводилась спільно зі спецполіцією ГУ НП у Харківській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону сил АТО.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання