Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Схвалено публічний звіт голови районної державної адміністрації Володимира Шарова

    Матеріали, які були підготовлені до огляду учасниками зібрання у вигляді таблиць, діаграм, фотографій, яскраво підтвердили, що район впевнено крокує вперед, сміливо реалізовує проекти у сферах освіти, культури, охорони здоров'я, соціального захисту населення.
        Дружно виступила команда депутатів, що представляють район в Харківській обласній раді. Микола Пушкар, Ольга Львова та Анатолій Васенін запевняли, що роблять все необхідне для того аби богодухівці не на словах, а на ділі відчували зміни на краще.
        Діалог у формі запитань-відповідей стосувався найрізноманітніших сфер життя району, і за результатами його можна зробити висновок, що громадськість відзначає 2017 рік роком успіху на шляху соціально-економічного розвитку району.
        Зокрема, у своєму виступі голова районної організації профспілки працівників охорони здоров’я Наталія Петриніна наголосила: “Нарешті медичні заклади району відчули реальну допомогу, і ми впевнені в тому, що до 2020 року саме Богодухівщина стане центром госпітального округу, де завдяки сучасному обладнанню і професіоналізму лікарів надаватиметься кваліфікована медична допомога тим, хто її потребує”.
        Директор районного будинку культури Наталія Церковна дякувала за створені комфортні умови діяльності закладу і гарантувала богодухівській громаді, що народна творчість повсякчас сприятиме духовному багатству нації.
        Віталій Чернишов, керівник відокремленого підрозділу громадської організації “Спілка ветеранів антитерористичної операції”, адресував керівництву району слова вдячності за допомогу в оздоровленні та реабілітації учасників АТО, надану адресну матеріальну допомогу мало захищеним верствам населення, в тому числі інвалідам війни та праці, воїнам-інтернаціоналістам.
        Тетяна Саранча, мати учня Богодухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, наголосила: “Сьогодні освітяни району мають практично все необхідне для гідного виховання і якісного навчання дітей, бо диригент в особі Володимира Шарова дійсно вправний, і від того, як «співзвучить його оркестр», залежить кінцевий результат».
        Зі своїми пропозиціями щодо деяких питань в організації роботи районної державної адміністрації виступили представники органів місцевого самоврядування, засобів масової інформації та громадськості.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання