Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання

    «Серед виховних напрямків у сучасній школі актуальними є національно-патріотичний як стрижневий, основоположний, що відповідає як загальним вимогам і викликам сучасності, так і закладає підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу як запоруку власного особистого розвитку, що спирається на ідеї гуманізму, соціального добробуту, демократії свободи, толерантності, виваженості, відповідальності», - зазначила у вступному слові Валентина Зирянова.
        На засіданні розглянуто питання військово-патріотичного виховання учнівської молоді засобами гуртків «Юний захисник Вітчизни» Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості, підготовки до проведення заходів до Дня Героїв Небесної Сотні. З даного питання доповідала директор центру дитячої та юнацької творчості Наталія Тронько, яка зазначила, що програмою гуртка передбачено навчання учнівської молоді в групах початкового і основного рівнів. На заняттях гуртка «Юний захисник Вітчизни» застосовуються різноманітні засоби навчання.
        Член координаційної ради Алла Волошко повідомила, що заходи до Дня Герої небесної Сотні відбудуться 20 лютого, о 15.00 год. біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання