Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розпочалась підготовка вчителів початкових класів, які з 1 вересня 2018 року працюватимуть за новими Державними стандартами початкової загальної освіти

    Заняття для вчителів-початківців та заступників директорів з навчально-виховної роти закладів загальної середньої освіти району проводять В’юнник О.В., заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2» та Загорулько Т.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Богодухівського ліцею №3, які пройшли тижневу підготовку на базі комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти».
        Першого дня вчителі працювали з Концепцією Нової української школи, отримали рекомендації щодо проходження онлайн курсів на сайті EdEra та вчилися моделювати «Ранкові зустрічі». Робота проходить у формі тренінгу, учасники якого працюють у мобільних групах, склад яких змінюється у залежності від поставленого завдання.
        Особлива подяка адміністрації КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І – ІІІ СТУПЕНІВ №2» за створені умови для проведення занять.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання