Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча зустріч з представниками Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA)

    До складу делегації увійшли: Кавано Такаакі – постійний представник, Офіс JICA; Юсуке Тагучі – регіональний співробітник, Європейський віділ, Департамент Близького Сходу та країн Європи, JICA; Шунго Соеда – керівник Дослідницької групи JICA; Кейсуке Сайто – дослідницька група JICA; Кіоко Кімура - дослідницька група JICA.
        В ході зустрічі представникам Дослідницької групи було презентовано приклад реалізації проекту у сфері екології за Кіотським протоколом – будівництва сміттєпереробного заводу. Полігон в Богодухівському районі – це сучасний комплекс, технологічний процес якого включає обробку органічних залишків після сортування бактеріями методом біоремідіації, що значно зменшує їх обсяг. Котловани поховання органічних залишків забезпечені надійними гідроізоляційними системами і фільтрацією, яка забезпечує нешкідливий для навколишнього середовища технологічний процес.
        Потрібно зазначити, що українсько-японське співробітництво здійснюється в рамках Угоди між Урядом України та Урядом Японії. Уповноваженою установою Уряду Японії щодо надання допомоги Україні є Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA – Japan International Cooperation Agency) «Нам дуже приємно, що ви до нас завітали. Співробітництво з Японією дуже важливе. Будь-яка допомога країн-партнерів у сфері екології - це вагомий внесок для майбутніх поколінь», – зазначив Володимир Шаров.
        Наприкінці візиту представники Дослідницької групи Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) подякували керівництву району за гостинність.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання