Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про підсумки проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача сектору оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації

    На зайняття посади подано одну заяву – ШЕПЕЛЯ Миколи Миколайовича, головного спеціаліста сектору оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації. Конкурсант успішно склав на офіційному веб-сайті Національного агентства України з питань державної служби тести на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства, розв’язав запропоновані комісією ситуаційні завдання і пройшов співбесіду з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, кваліфікації, особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до посадових обов’язків на зазначеній посаді. За результатами тестування, складання ситуаційних завдань, співбесіди ШЕПЕЛЬ М.М. набрав 37,67 балів.
        Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посад державної служби в Богодухівській районній державній адміністрації рекомендує призначити ШЕПЕЛЯ Миколу Миколайовича на посаду завідувача сектору оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації як такого, що пройшов за конкурсом.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання