Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

    На урочистості завітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров,перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, голова районної ради Сергій Панов, Богодухівський міський голова Микола Голуб. Запашні сонячно-весняні гілочки мімози отримала кожна жінка в подарунок від депутатів партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Ольги Львової, Миколи Пушкаря та Олександра Скорика.
        Гарну атмосферу в залі підтримували щирі привітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання від керівництва району, якє презентувало кожній жінці солодощі.
        «Сердечно вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем! Жінка-мати, охоронниця сімейного вогнища, улюблена і вірна супутниця-дружина, сестра, бабуся, подруга – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. І свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. У це чудове свято від усієї душі бажаю вам щастя. Нехай там, де ви з'являєтеся, розцвітають усмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у вашому серці щодня», - привітав присутніх жінок Володимир Шаров.
        Також став справжнім весняним подарунком для всіх святковий концерт. Програма була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою і ніжністю.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання