Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Урочистості до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

    Саме цим людям, які щодня піклуються про забезпечення комфортних умов богодухівців, були присвячені концертні виступи артистів та привітання голови районної державної адміністрації Володимира Шарова, Богодухівського міського голови Миколи Голуба, депутута Харківської обласної ради Ольги Львової та помічника депутата Харківської обласної ради Миколи Пушкаря Наталії Олексенко.
        Звертаючись до присутніх, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров подякував працівникам галузі за їхню щоденну працю: «У день вашого професійного свята прийміть мої сердечні вітання! Дозвольте подякувати за вкрай необхідну справу, яку ви повсякденно виконуєте. Своєю працею ви створюєте комфортні умови для проживання в наших оселях, забезпечуєте нас теплом, водою і газом, робите наше довкілля чистим та благоустроєним, надаєте різноманітні побутові послуги. Бажаю доброго здоров’я, натхнення, миру і достатку! Нехай завжди у ваших оселях панують світло і злагода!»
        За значний внесок у забезпечення роботи галузі, високий професіоналізм та у зв’язку з відзначенням професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення кращі працівники були нагороджені Почесними грамотами Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації і Харківської обласної організації профспілки робітників житлово-комунального господарства, легкої промисловості, побутового обслуговування населення, та Почесними грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.
        Користуючись нагодою Наталія Олексенко також привітала голову районної державної адміністрації Володимира Шарова з третьою річницею перебування на посаді голови районної державної адміністрації.
        Урочистості завершились святковим концертом.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання