Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дороги області розчищають 312 одиниць техніки

    «Харківська область стала епіцентром зіткнення двох циклонів – більш теплого південно-західного та більш холодного – півднічно-східного, - відзначив начальник САД у Харківській області Євген Зражевець. – Протягом останньої доби ми спостерігали, як змінювалися опади: був дощ, мокрий сніг, потім сніг, а вночі переміг більш холодний циклон, і ранком було 10 градусів морозу. Звичайно, що після мокрого снігу на дорозі утворився льодяний покрив, який ми обробляли піщано-соляною сумішшю, були деякі незручності, але жодного ДТП не зафіксовано, жодних обмежень у русі транспорту не було. Найбільш проблемною була дорога Чугуїв – Мілове за Куп’янськом, де утворилися перемети».
        За інформацією Євгена Зражевця, робота на дорогах області тривала всю ніч, зараз шляхи продовжують розчищати та посипати сіллю й піском 312 одиниць техніки.
        «Ми працюємо у взаємодії з підрозділами ДСНС. На найбільш проблемних ділянках дороги Чугуїв – Мілове працює важка техніка ДСНС. На Люботинській горі чергує ІМР на випадок необхідності допомогти фурам, що застрягнуть», - повідомив начальник САД.
        За прогнозом синоптиків, найбільша кількість опадів випаде на Харківщині 19 березня, тому всі служби регіону перебувають у підвищеній готовності.


    Ще по темі

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання