Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Традиції багаторічної «кузні стрибунців» продувжуються!!! Після перерви спортивне свято, відоме на всю Україну, відбулося!

    В ході підготовки до проведення змагань було проведено значний обсяг робіт, підійшли комплексно. За пітримки голови Харківської обласної державної адміністрації Світличної Юлії Олександрівни були виділені кошти у сумі 300 тис. грн. на ремонт спортивної зали . За кошти районного бюджету на суму близько 500 тис.грн. відремонтовано покрівлю, замінено вікна на енергозберігаючі, придбано спортобладнання для занять легкою атлетикою, встановлено нові баскетбольні щити, за рахунок спонсорських коштів установлено нові волейбольні стійки, а фарбування зали здійснили викладачі ДЮСШ.
        На захід завітало багато почесних гостей: голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, перший заступник голови районої державної адміністрації Валентина Зирянова, голова районної ради Сергій Панов,завідувач сектору у справах молоді і спорту РДА Людмила Клочко, депутат обласної ради від ПАРТІЇ БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Ольга Львова, помічник депутата обласної ради від ПАРТІЇ БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Миколи Пушкаря Наталія Олексенко, заслужений тренер України з легкої атлетики Євгеній Нікітін, учасники змагань, вболівальники.
        Перед офіційним відкриттям змагань були проведені урочистості присвячені відкритю меморіальної дошки Кочнєву Євгену Володимировичу, колишньому багаторічному тренеру-викладачу відділення легкої атлетики ДЮСШ, який був ініціатором започаткування «Богодухівського стрибунця». В виступах-споминах про Євгена Володимировича сказали теплі слова його донька Оксана Кочнєва, колега Ніна Камериста, колишній вихованець відділення легкої атлетики Михайло Троян. Після виступів до меморіальної дошки видатному тренеру Богодухівщини поклали квіти почесні гості, його близькі родичі, вихованці різних поколінь, друзі та колеги.
        Після вшанування пам'яті, захід продовжився за традиційною програмою, яка складалася з урочистого відкриття, хореографічного виступу, змагань та нагородження призерів та переможців.
        Нагороди розігрувалися у чотирьох вікових категоріях хлопців та дівчат серед 29 учасників.
        У віковій категорії 2001-2002 р.н. (хлопці): 1 місце зайняв – Рябов Олексій з результатом 165 см., 2 місце – Пономаренко Андрій з результатом 155 см.;
        у віковій категорії 2001-2002 р.н. (дівчата) -1 місце – Стрюченко Валерія з результатом 150 см., 2003-2004 р.н.(хлопці) - 1 місце зайняв – Зміївський Богдан з результатом 180 см., 2 місце – Осьмак Володимир з результатом 160 см., 3 місце – Трошечко Олександр з результатом 160 см., 2005 р.н;
        серед наймолодших (хлопці) - 1 місце – Андрющенко Григорій з результатом 130 см., 2 місце – Боровик Віталій з результатом 130 см., 3 місце – Кохан Володимир з результатом 125 см.; Гран-Прі (жінки) - 1 місце - Маннікова Дар’я з результатом 165 см., 2 місце - Приймак Олеся з результатом 160 см., 3 місце - Курченко Світлана з результатом 155 см., Гран-Прі. (чоловіки) - 1 місце - Григоров Ігор (м. Богодухів) з результатом 210 см., 2 місце – Пікаш Денис ( м. Кропивницький) з результатом 205 см., 3- місце - Кочнєв Дмитро ( м.Богодухів )з результатом 195 см.
        Усі призери та переможці були нагороджені символічними, спеціально розробленими під ці змагання та закупленими за кошти районного бюджету медалями, статуетками, звісно ж, грамотами, а також грошовимим преміями від генерального спонсора змагань, голови районної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Скорика Олександра Олексійовича.
        Незважаючи на те, що погодні умови в день проведення змагань аж ніяк не радували - і учасників, і вболівальників зібралося чимало! Свято відбулося на славу, принесло чимало позитивних емоцій і заряд бадьорості!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання