Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про організацію ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування

    обговорили на семінарі-нараді з керівниками органів місцевого самоврядування 21 березня під головуванням голови районної державної адміністрації Володимира Шарова.

    Як акцентував завідувач сектора оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації Микола Шепель, військовий облік ведеться з метою забезпечення повного та якісного укомплектування Збройних Сил та інших військових формувань, утворених відповідно до законів, особовим складом у мирний час та особливий період.

    Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» військовий облік всіх військовозобов’язаних і призовників здійснюється за місцем їх проживання і здійснюється у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року №921.

    На органи місцевого самоврядування покладено персонально-первинний облік військовозобов’язаних і призовників, що проживають у сільській місцевості, селищах та містах, де немає військових комісаріатів.

    Військовий комісар Богодухівського об’єднаного військового комісаріату Андрій Завада проінформував присутніх про зміни та новації, які відбулися в керівних документах з питань військового обліку та звернув увагу на проведення підготовчого періоду до весняної призовної кампанії.

    Перший заступник голови районної державної адміністрації, голова районної призовної комісії Валентина Зирянова призвала керівників органів місцевого самоврядування активно включитися в процес підготовки та проведення призову громадян на строкову військову службу у квітні-травні поточного року.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання